SUAU, REFRESCANT
I D’AROMA INTENSA
FUNDADA A
Mallorca, 1927
FUNDADA A
Des de 1927 i durant dècades,
Rosa Blanca va refrescar Mallorca
elaborant diferents varietats de
cervesa com la Pilsen, la Munich
o la Bock Balear. No obstant això, amb
l’arribada del boom turístic dels
anys 60, el seu petit volum li
va impedir competir amb les grans
cerveseres que s’instal·laren
a l’illa.
Avui reprenem la seva llarga tradició
amb aquesta Hoppy Lager.
Actualment, Rosa Blanca es fabrica
a Barcelona amb la il·lusió de retornar
la seva producció a l'illa en un futur.
Hoppy Lager
Cervesa llupolada
Hoppy Lager
Rosa Blanca és una ‘Hoppy Lager’:
una cervesa de baixa fermentació
(lager) amb un toc característic
de llúpol (hop en anglès). És suau,
refrescant i d’aroma intensa.
Ingredients Tradicionals
Rosa Blanca s’elabora amb els
ingredients tradicionals d’una
cervesa lager: malta d’ordi, blat de moro,
arròs i llúpol. D’aquesta manera,
obtenim una cervesa de cos
equilibrat i gran cremositat amb
notes de cereals poc torrats.
Ingredients Tradicionals
Malta d’ordi, blat de moro,
arròs i llúpol
Llúpol Citra
Aromàtic i cítric
Llúpol Citra
Al final del procés d’elaboració,
durant la fase de maduració de
la cervesa, hi afegim llúpol de la
varietat Citra. S’incorpora en fred,
entre 0 i 1 graus, per extreure
aromes afruitats i notes cítriques
característiques d’aquesta varietat,
però no la seva amargor.
Procés
de producció
El toc afruitat de Rosa Blanca
suavitza les notes àcides de tapes
com escabetxos, olives i
d’aperitius amb tocs avinagrats.
Gràcies a la seva frescor, és una cervesa
que també acompanya
perfectament la gastronomia
d’interior, ja que equilibra les
elaboracions a base de carns i
les salses especiades.
Les seves notes torrades també
harmonitzen a la perfecció amb pans
i masses enfornades.